BMD AGRO d.o.o. bavi se integriranom i ekološkom proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda, uvozom ekoloških proizvoda i stručnim nadzorom nad ekološkom proizvodnjom. Ostale djelatnosti vezane su uz zaštitu bilja, proizvodnju i doradu sjemena, plasiranje istog na tržište te proizvodnju i uvoz sadnog materijala.

Tvrtka BMD AGRO, osnovana 2012. godine, proizvodi ekološke i prirodne prehrambene proizvode čije porijeklo leži u predivnoj prirodi srca Prigorja – u malenom prigorskom mjestu Bedenica, gdje se i nalaze nasadi bazge, aronije i kupine. Višegodišnjim vrijednim i kontinuiranim radom nastao je BMD NATURE – brend iza kojeg, kako mu i samo ime govori, stoje samo prirodni i zdravi proizvodi. Svi proizvodi posjeduju važeći ekološki certifikat.

Misija i vizija

Naša vizija je postati prepoznatljivo ime za ekološke i prirodne prehrambene proizvode. Naša misija je promicanje i podržavanje ekološke i prirodne proizvodnje te zdravog načina života, osiguravajući zdrave i ukusne napitke i hranu, od svježeg voća provjerenog lokalnog porijekla.

Samo prirodni proizvodi

Proizvodnja ekoloških i prirodnih prehrambenih proizvoda u predivnoj prirodi u srcu Prigorja – u malenom prigorskom mjestu Bedenica. Ekološki uzgojeni prirodni plodovi, uz to što su boljeg okusa i sadrže više hranjivih tvari pridonose našem zdravlju, pomažu i u reguliranju te održavanju tjelesne mase, smanjuju rizik od nekih – s prehranom povezanih bolesti – kao što su dijabetes, žučni kamenci, kardiovaskularne bolesti, artritis, osteoporoza i neke vrste karcinoma.

Ekološka proizvodnja pridonsi zaštiti okoliša i klime, visokoj razini biološke raznolikosti, očuvanju prirodnih resursa i primjenjuje proizvodne standarde koji su u skladu s potražnjom sve većeg broja potrošača.

Svi naši ekološki proizvodi posjeduju ekološki certifikat, a partner nam je tvrtka Austria Bio Garantie.

BMD NATURE – brend iza kojeg, kako mu i samo ime govori, stoje samo prirodni i zdravi proizvodi.