EKSTRA DŽEM ARONIJA I KUPINA

Ekstra džem proizveden od aronije i kupine ukusan je i zdrav proizvod, kojeg možete konzumirati u bilo koje doba dana. Aronija je bobičasto voće prepuno biološki aktivnih spojeva, čisti krv, jača cirkulaciju, snižava kolesterol i krvni tlak i djeluje protuupalno. Kupina je bogata antioksidansom, polifenolima, antocijanom, prehrambenim vlaknima, fitoestrogenom i luteinom. Spoj tih dviju izuzetno zdravih biljaka u džemu predstavlja prije svega zdrav ali i ukusan obrok. Džem je proizveden od 66 grama voća na 100 grama proizvoda i sadrži 32 grama ukupnih šećera na sto grama proizvoda.

Neto količina: 212 grama

Sastojci: bobice aronije, kupina, šećer

EKOLOŠKI EKSTRA DŽEM BAZGA

Ekološki ekstra džem od bazge proizveden je od svježe ubranih ekoloških bobica te biljke. Bazga je jedna od najstarijih i najljekovitijih biljki na području Europe i već je tisućama godina u uporabi. Svi njezini dijelovi su ljekoviti, no najčešće se koriste cvjetovi i bobice koje su beru u rujnu. Korisne su kod avitaminoze, neuralgija, zatvora, slabosti, stresa i probavih tegoba. Ekološki ekstra džem je blagotvoran i ljekovit, bogat vitaminima i polifenolima – biljnim spojevima koji imaju snažnu antioksidativnu aktivnost. Proizveden je od 60 grama voća na 100 grama proizvoda te sadrži 45 grama ukupnih šećera na 100 grama proizvoda.

Neto količina: 370 g

Sastojci: Ekološke bobice bazge, ekološki šećer, ekološki pektin

EKOLOŠKI SOK ARONIJA I BAZGA 100%

Ekološki sok aronija i bazga je 100% prirodni sok od svježe ubranih bobica aranije i bazge. Ne sadrži dodane šećere. Ekološki sok od aronije i bazge zdrav je i ukusan napitak bogat vitaminima, polifenolima i ostalim biološki aktivnim spojevima te ima pozitivan učinak na zdravlje. Pomaže organizmu i pospješuje imunološki sustav, čisti krv jača cirkulaciju, snižava kolesterol i krvni tlak te djeluje protuupalno. Svježi plodovi aronije imaju najveći antioksidativni kapacitet među svim bobičastim i ostalim voćem. Djeluje preventivno i smanjuje rizik od srčanih oboljenja, tumora i drugih degenerativnih bolesti, odnosno smanjuje ili odgađa razvoj navedenih bolesti, kao i starenja.

Sastojci: Udio voća: 100% – Ekološke bobice aronije 70%, ekološke bobice bazge 30%

EKOLOŠKI SOK ARONIJA I BAZGA

Ekološki sok aronija i bazga ima fantastičan okus svježeg bobičastog voća i tamne čokolade. Pravi omjer ukusnog i osvježavajućeg, savršen spoj okusa aronije i bazge. Proizveden je od svježih plodova iz ekološkog uzgoja, od 30 g voća na 100 g proizvoda.

Ukupni šećeri: 9,1 g na 100 g proizvoda.

Sastojci: ekološki sok aronije i bazge, ekološki šećer, voda

HASKAP 100% PRIRODNI SOK  BEZ DODANIH ŠEĆERA

Haskap sok proizveden je od istoimenih bobica, poznatih i pod nazivom sibirska borovnica ili modra kozokrvina. Sok ne sadrži dodane šećere te je zdrav i ukusan napitak. Haskap bobice iznimno su bogate antioksidansima, vitaminima i mineralima te antocijaninom. Odlično pomaže pri očuvanju jetre, poboljšava kognitivne sposobnosti, kardiovaskularnu sliku, snižava šećer i čuva vid.

Sastojci: Udio voća: 100%  – haskap bobice
Neto količina: 0,2 L

HASKAP SOK

Sok je proizveden od 30% istoimenih bobica, poznatih i pod nazivom sibirska borovnica ili modra kozokrvina.  Bobice haskapa iznimno su bogate antioksidansima, vitaminima i mineralima te antocijaninom. Pomaže pri očuvanju jetre, poboljšava kognitivne sposobnosti, kardiovaskularnu sliku. Ukusan i osvježavajući napitak od prirodnih sastojaka u praktičnoj ambalaži od 0,2 L.

Sastojci: Udio voća: 30%  – haskap bobice, voda, šećer
Neto količina: 0,2 L